Uw ICT specialist in de omgeving Hardenberg
Remote support

Hulp op afstand

Doormiddel van hulp op afstand kunnen wij klanten op afstand helpen met hun computerproblemen. Dit doen we door middel van remote support tools, waarmee we toegang krijgen tot de computer van de klant om problemen op te lossen. Dit biedt voordelen voor zowel ons als ICT-bedrijf als voor de klant, omdat het snel en efficiënt is en klanten niet hoeven te wachten tot we bij hen op locatie zijn om problemen op te lossen. Bovendien kan hulp op afstand ook nuttig zijn in situaties waarbij de klant niet in staat is om naar onze locatie te komen, zoals bijvoorbeeld in geval van ziekte of beperking.

Aan huis ict Service

Heeft u interesse?

Neem gerust contact met ons op! U mag ons ook altijd whatsappen of bellen

Reparatie Meneer ComplexPC

Hoe gaan wij te werk?

  • We starten door contact op te nemen met de klant om te bevestigen dat we hen op afstand kunnen helpen met hun computerprobleem.
  • Vervolgens sturen we de klant instructies voor het installeren van een remote support tool, zodat we toegang kunnen krijgen tot hun computer.
  • Zodra de remote support tool is geïnstalleerd en we toegang hebben tot de computer van de klant, beginnen we met het identificeren van het probleem.
  • We werken vervolgens aan het oplossen van het probleem door middel van verschillende methoden, zoals het uitvoeren van onderhoud, het installeren van updates of het verwijderen van software.
  • Ten slotte testen we de computer van de klant om ervoor te zorgen dat het probleem is opgelost en geven we de klant instructies voor het gebruik van hun computer na onze hulp.

Interesse?

Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 kunt u bij ons terecht aan De Stuwdijk 2b