Uw ICT specialist in de omgeving Hardenberg
Reparatie

Onderhoud

Voorkom problemen met uw computer of laptop door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door onze professionele technici.

Icon

Opschonen

Wilt u uw computer laten opschonen om ervoor te zorgen dat hij weer snel en efficiënt werkt? Wij kunnen uw apparaat grondig reinigen en updaten zodat het weer als nieuw is en optimaal functioneert

Icon

Updaten

Is uw computer nog niet bijgewerkt naar de laatste versie? Of loopt hij gewoon te langzaam? Breng hem dan gerust bij ons langs voor een snelle en efficiënte upgrade

Icon

Voorkomen

Het is belangrijk om je computer of laptop regelmatig te laten onderhouden om problemen te voorkomen en om de prestaties ervan op peil te houden. Onderhoud kan bestaan uit het schoonmaken van hardware-onderdelen of bijvoorbeeld het updaten van software.

Icon

Regelmaat / APK Beurt

Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan je computer of laptop, kun je de levensduur van je apparaat verlengen. Veel klanten komen jaarlijks bij ons langs om een "APK beurt" te laten uitvoeren

Heeft u interesse?

Neem gerust contact met ons op! U mag ons ook altijd whatsappen of bellen

Reparatie Meneer ComplexPC

Hoe gaan wij te werk?

  • We starten met het maken van een afspraak met de klant om de laptop of computer te laten brengen.
  • Als we de laptop of computer hebben, beginnen we met het opschonen van het systeem door onnodige bestanden en programma's te verwijderen die de prestaties van het apparaat kunnen beïnvloeden.
  • Vervolgens zorgen we ervoor dat het apparaat is bijgewerkt met de laatste versie van het besturingssysteem en de belangrijkste software.
  • Daarna installeren we beveiligingssoftware om het apparaat te beschermen tegen virussen en malware.
  • Ten slotte passen we verschillende instellingen aan om het apparaat te versnellen en te optimaliseren voor een snellere en betere prestatie.

Na het voltooien van deze stappen, testen we het apparaat om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt en geven we het terug aan de klant met de verzekering dat het apparaat nu sneller en veiliger is.

Interesse?

Elke werkdag van 9:00 tot 17:00 kunt u bij ons terecht aan De Stuwdijk 2b